Volg ons op: FacebookTwitterLinkedIn
Winkelwagen
Geschenkpakketten

Kerstpakketten of eindejaarsgeschenken

Standaard kerstpakketten of maatwerk? Aan u de keuze

Kerstpakketten samenstellen? Van Keulen Geschenken uit Veldhoven pakt graag voor u uit. Onze professionals denken met u mee. En inspireren u tot een persoonlijk cadeau waaruit waardering spreekt. Onze uitgebreide showroom van 400 m² is daarbij uw inspiratiebron. Maar liefst 8500 artikelen staan hier tentoongesteld: food en non-food. Kiest u voor een standaardpakket? Of stelt u liever uw eigen kerstpakket samen? Hoe uw keuze ook uitpakt: we staan u met raad en daad terzijde om uw kerstpakket tot een succes te maken.

Zelf kerstpakketten samenstellen? In kleine en grote oplages

Kerstpakketten samenstellen voor zowel MKB-bedrijven als multinationals. Of eindejaarsgeschenken verzorgen in kleine of grote oplages. Onze professionals staan voor u klaar. Ook opslag en transport vindt in eigen beheer plaats. Als klant plukt u daar de vruchten van. Zo spelen we razendsnel en flexibel in op uw wensen. Kiest u voor eigen kerstkaarten of artikelen? Geen probleem. Als klant bent u koning. Onze communicatie is helder en de afspraken zijn waterdicht. Wij zorgen voor de strik om uw kerstpakket. U ontvangt de complimenten.

Bezoek onze showroom met kerstpakketten

Inspiratie nodig voor uw eindejaarsgeschenk? Bezoek onze uitgebreide showroom (400 m²) met voorbeelden van kerstpakketten in Veldhoven (vlakbij Eindhoven). Na een rondleiding en een behoeftepeiling maken we graag een op maat gesneden voorstel voor uw kerstpakketten. Bel (040) 255 42 25 of mail om een afspraak te maken.

Kijkje in onze showroom? Neem hier een kijkje achter de schermen.